logo zomercompetitie_2011

De reguliere competitie zit er weer op en dat betekent ook dat de Zomercompetitie weer van start zal gaan. Dat is dit jaar een extra feestelijke aangelegenheid want de Zomercompetitie bestaat inmiddels 10 jaar. Deze zal dit jaar gehouden worden van 17 mei t/m 15 juni, waarbij 3 avonden bij Flash. De afsluiting is traditioneel bij EenEnTwintig waar ivm het jubileum een Giga-feest georganiseerd zal worden.

Speelavonden:

17-mei :  TTV 21   18 mei  :  Unicum
25-mei Flash   25-mei :  Unicum
31-mei :  TTV 21   1-juni Flash
8-juni Flash   8-juni :  Unicum
15-juni :  TTV 21

Inschrijven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   en graag daarbij een CC'tje naar Hein Rutjes :   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De kosten zijn 15 euro per team, waarvoor op alle speelavonden voor hapjes gezorgd zal worden (te voldoen op de eerste speelavond van jouw team). Inschrijven kan tot 6 mei. Stuur daarbij een mailtje naar bovengenoemd email-adres met vermelding van de deelnemers, speel-klasse van de spelers en de team-naam. Iedereen (NTTB-ers, TLE-ers en recreanten) van 16 jaar of ouder mag meedoen.

Heb je vragen of wil je meedoen maar heb je nog geen team, laat het even weten (mail naar Hein R), dan gaan we dat regelen.

Tot gauw bij de Zomercompetitie!

Hein Rutjes
Coordinator Zomercompetitie TTVFlash
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Sport Europe

Pingpongbaas

 logo PingPongbaas

Inloggen Pingpongbaas

 

Wedstrijden deze week

 

Jeugd

Geen wedstrijden bekend.


Senioren

Geen wedstrijden bekend


TLE

Geen wedstrijden bekend